perjantai 11. huhtikuuta 2014

HeidiFinn DownTown hat

Saamaton vai kiireinen? Molempia...kai?
Piti jotain tehdä ja siitä tuli huomiseksi Britakakku,ellette ole ennen syöneet tai leiponeet,viimeistään huomenna kannattaa,se on nimittäin maailman paras kakku, Helppo ja NIIN hyvä. Itse laitan väliin huomenna persikkaa ja ananasta.Parasta tulee tuoreilla mansikoilla,vadelmilla tai raparperihillokkeella.
Piti saada aikaiseksi jotain myös saumurilla,joka mököttää keittiön pöydällä ihanan Pfaffin vieressä. Tilasin joku ilta Etsystä pari HeidiFinnin kaavaa. Toinen tilaus oli ehdottomasti DownTown Hat,jota monessa blogissa on kehuttu ja kauniisti muokaten ommeltu. Tässä ensi kokeiluni.  Siiri ja Myyry ostettu täältä :  Majapuu. Hosuin. Lippaan tuli vahvikkeeksi pellavaa-ei ehkä paras mahdollinen. Tilasin Paa Piiltä( täältä )myös läjän tupsuja ja nyt on kyllä jo valinnan vaikeutta, eikä tässä vielä kaikki. Lapseni ja lapsenlapseni tulevat huomenna kylään,joten yritän ehtiä tehdä vielä toisen lippiksen ja sisään pääsisäismunia.
Tässä tupsuvaihtoehtoja:

Heidi Finn Paa Pii
Uskon,että Lumina tulee valitsemaan tämän: vaaleanpunaisen. (Lumina valitsi punaisen, jota ei ollut edes tässä mallivalkossa-lisätty 13.4.2014)

Paa Pii


Arvaa miksi? Minkä tupsun Sinä valitsisit?
Aurinkoisia kevätpäiviä!

4 kommenttia:

  1. Ihana <3. Tupsuista ottaisin tuon luumun, vaikka kaikkihan tuohon kyllä sopii. No, valitsiko Lumina vaaleanpunaisen?

    VastaaPoista
  2. Lapsenlapseni Onni ehti ennen Luminaa ja valitsi 3-vuotiaan pojaksi yllättäen mustan tupsun-vai olikohan tuo yllätys? Lumina jää siis odottelemaan,että toinen lippis valmistuu...tilaukseen tuli lippis myös Onnin isälle :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!