lauantai 15. helmikuuta 2014

Rusetteja...rusetteja ja RUSETTEJA!

Lapsenlapseni Lumina ja tyttäreni Nanna olivat kyläilemässä ja kaivoivat kaapista tämän rusettikankaan, se piti saada saumurin alle ja heti. Kaavana Ottobren paitakaavasta itse muokattu.

Voi tuota hymyä...

Rusettia selässä...
Toiveena rusetin päälle rusettia,niitähän on blogeissa näkynyt tämän tästä Ihan lempparia ei tästä itsestä tullut,mutta saajalle tunikamekko oli mieluinen ja se on pääasia.Kiireessä tuli rusetin ompelussa monenlaista mutkaa matkaan...ensin liian pitkä ja senjälkeen liian paksu...Seuraavasta (jos seuraavaa kertaa tulee) tulee jo parempi.
Rusettipipoon jäi juuri pieni pala kangasta,siihen tulee vaaleanpunainen tupsu. Sen ompelu jää huomiseen...
Kerrankin kuvassa myös saaja ja MAAILMAN HURMAAVIN hampaaton hymy.

3 kommenttia:

 1. Kaunis tunika. (ja sopii tosi hyvin pilkkuleggareiden kanssa) :) Tuollainen rusettijuttu on ollut mullakin to do-listalla jo vaikka kuinka kauan, en vaan ole vielä keksinyt mihin vaatteeseen sellaista kokeilisin.

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi hieno! Tää kangas on pitkään houkutellu mua. Tän jälkeen taas vähän enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset,tuon rusetin kanssa on kyllä vielä harjoittelua,leveyden ja pituuden säätämisessä sujui kauemmin kun koko muussa tunikassa. Tyttäreni sanoi,että olisi ehkä ollut mukavamman näköinen ,mikäli hihat olisivat olleet raglat tai normaalit,nyt hihat ovat tuollaiset suorat,jolloin hihasauma laskee olan alapuolelle. Ehkä tämä on ainakin vielä kerran testattava,nyt kun mitat tiedossa. Niin ja...kangas on aivan ihana, ei liian paksu ja riittävän tukeva.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!