lauantai 8. helmikuuta 2014

Lapasia

Työt haittaa pahemman kerran harrastuksia. Kävin tänään katsomassa todellisen hyvänmielen elokuvan 5-vuotiaan Luminan kanssa: Onneli ja Anneli. Suosittelen kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Pitkään on ollut mielessä ommella trikootumppuja. Vuosi sitten yritinkin,mutta kaikki menivät pipariksi ja senjälkeen pelkkä ajatus on puistattanut. Nyt yritys nro.2, tein jo eilen prototyypin,jota tänään metrossa Luminalle kokeilin- sopi! Päätin siis rohkaista itseni, uusi konekkin antoi pontta uuteen yritykseen. Luminalta on jäänyt muutama murukankainen liivimekko pieneksi, toisen leikkasin tumpuiksi. Toiset tein Marimekon ystävänpäivien niin pehmeästä trikoosta,jota on jäljellä valtava pala.Mitä ihmettä siitä tekee? Tumput tekivät hiirenkolon reunaan. Täytyy kyllä todeta,että lapaset on HUOMATTAVASTI helpompi tehdä suhteellisen napakasta trikoosta.Ai niin,sain myös aikaiseksi Onnin örkkipaidan,pöksyt on jo pojalle viety, mutta Ottobren kaavojen hihat olivat liian lyhyet,nyt on lisätty musta resori.
Muruneuloksen sisällä merinovillaa


    
Pitsiä olla pitää
Kangas oli pikkumiehelle todella mieluinen.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköiset lapaset ja paita. :) Tumppujen ompelemista haluaisin kokeilla minäkin, pitäisi vaan nähdä se kaavojen piirtelemisen vaiva... Kankaatkin ovat valmiina odottelemassa. Laiskottaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Aika näprääminen noissa tumpuissa on,saumurilla tuli mielestäni liian paksut saumat,joten kolmipisto ompeleella ompelin. Aikuisen koko ehkä helpompaa,kangasta täälläkin ja kaavatkin valmiina...mutta laiskottaa ;) Kiitokset Sinulle,onhan mukavaa kun on yksi seuraaja tässäkin blogissa!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!