Näin: litran verran kanalientä, ruskista vähän sipulia ja raastettua porkkanaa (minä raastoin kaksi), heitä kiehuvaan veteen...ja vielä lisäksi suikaloitua valkokaalia ja kolmisen kappaletta raastettuja punajuuria. NIIN,se tärkein: pari rkl väkiviinaetikkaa. Keittele ainakin 45min...suolaa...yrttejä mielen mukaan.
Borssikeittoa ja smetanaa! |
Kurt? |
Tämä on suomen pronssille... |
Miehet itki,kyynel taisi vierähtää täälläkin... |
Vain paranee huomiseksi ja ylihuomiseksi,jolloin kannattaa jo pyytää kaverit syömään,jos iso kattilallinen,sillä viimeistään silloin alkaa jo tehdä mieli...ainakin blinejä.
Tarjolle reilu keko smetanaa. Itse olen rankannut parhaan hinta-laatusuhteen olevan Deliciest smetanassa 20%....saa myös vähemmän rasvaisena,mutta ainakin keittoon tuota 20%.
Olen perinyt sukulaisiltani valtaisan määrän astioita...syödessäni huomasin,että lusikassani luki Kurt? Kukahan ja millaisen elämän tuo Kurt on elänyt...täällä sillä nyt lusikoidaan Vuosaaressa borssikeittoa,nams!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitokset kommentistasi!