sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Borssikeittoa ja olympialätkää...

Huomenna töihin,siitä taas alkoi jonkinmoinen blogihiljaisuus. Olen siis maannut torstai-illasta lähtien kotona flunssaisena. Kauppaan en ole ensin kuumeen vuoksi voinut mennä,senjälkeen en vain ole jaksanut. Yöpaita on vanunut päälläni jo kolmatta päivää. Vatsakin alkoi jo kurnia.Kaapista löytyi tarvikkeet juuri ja juuri borskeittoon.

Näin: litran verran kanalientä, ruskista vähän sipulia ja raastettua porkkanaa (minä raastoin kaksi), heitä kiehuvaan veteen...ja vielä lisäksi suikaloitua valkokaalia ja kolmisen kappaletta raastettuja punajuuria. NIIN,se tärkein: pari rkl väkiviinaetikkaa. Keittele ainakin 45min...suolaa...yrttejä mielen mukaan.
Borssikeittoa ja smetanaa!

Kurt?


Tämä on suomen pronssille...


Miehet itki,kyynel taisi vierähtää täälläkin...


Vain paranee huomiseksi ja ylihuomiseksi,jolloin kannattaa jo pyytää kaverit syömään,jos iso kattilallinen,sillä viimeistään silloin alkaa jo tehdä mieli...ainakin blinejä.

Tarjolle reilu keko smetanaa. Itse olen rankannut parhaan hinta-laatusuhteen olevan Deliciest smetanassa 20%....saa myös vähemmän rasvaisena,mutta ainakin keittoon tuota 20%.

Olen perinyt sukulaisiltani valtaisan määrän astioita...syödessäni huomasin,että lusikassani luki Kurt? Kukahan ja millaisen elämän tuo Kurt on elänyt...täällä sillä nyt lusikoidaan Vuosaaressa borssikeittoa,nams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!