torstai 26. marraskuuta 2015

Paha välirikko kantinkääntäjän kanssa

Tätä olen pelännyt. Päätin taas kerran kokeilla kantinkääntäjää Elna 444 kaveriksi.
Minulla on vaan yksi hihaton t-paita, joten toiselle olisi todella tarvetta. Kokeilin samalla myös eilen ostamiani sabluunoita - ihania <3
Ensin mukavat asiat. Ihastuin kanttaamisen jälkeen samalla trikoosoirolla. Kylläpä pukkaa kivan näköistä vaatetta :)Kuvien painaminenkin kävi muutamassa minuutissa.No, niin...sitten se kantinkääntäjän ja Elnan yhteiselo...sehän se ei sujunut lainkaan. Yhtä hyppytikkiä,vaikka säädin,jos jonkinlaista säätöä.Kanttasin sitkeästi syheröllä ja vetelin sen jälkeen ilman kantinkääntäjää parikin kertaa jokaisen sauman. Kyllähän nyö pirulaiset tuolta lähtee purkautumaan :/
Nyt se sitten tapahtui ihastuin kantinkääntäjän tekemään saumaan ja vihaan kantinkääntäjää ja sen tikkiä.

Minä tämän vielä selätän,olenhan kerran saanut ihan hyvää tikkiä kääntäjällä.
Mitä ihmettä? On nää sellaisia "neitejä" ja henkimaailman juttuja, että oksat pois.

Arpajaiset blogissa ensi viikon...laitan viikonloppuna pari palkintoa jakoon & ohjeet ( baby bootsit ja merinovillalapaset :) )


Kaikki vinkit ELNA 444 saäätöihin ja härpäkkeisiin otetaan vastaan...erityisesti kantinkääntäjän käyttöön.

Ja kiitos ja kumarrus :)

3 kommenttia:

  1. Tosi mageet nuo printit. :) peittarin kanssa en osaa sanoa mitään vinkkiä, sellaista kun en vielä omista. :/

    VastaaPoista
  2. Täytyy nyt kommentoida, itse juuri tapelleena. Peittari alkoi yhtäkkiä tehdä hyppyjä ja ties mitä. Ei mikään auttanut. Isäntä alkoi eilen illalla tutkia tapausta, vaihdettiin neuloja ja säätöjä ja sitten jäi koko vasemman puoleinen tikki pois. No tänään jatkettiin ja kuis kävikään. Alkuperäisillä langoilla, neuloilla ja säädöilla tikki on aivan ensiluokkaista. Ota noista mokomista selvää!

    VastaaPoista
  3. Voi kurjuus, enpä osaa noihin tikkijuttuihin neuvoa kun ei minullakaan ole noita hienouksia. Mutta painokuvat näyttävät tosi hienolta ja uskon kyllä että ratkaiset tikkiongelmankin!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!