keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Vauvalle pöksyt, body, Baby Bootzit ja hankintoja

Päätin kokeilla edelleen vauvanvaatteita - piti ihan tilata lisää kangastakin...ihan,kun ne olisivat loppumassa- IIK!

Selian trikoista ommeltu nämä kahdet pöksyt ja body.



Nämä vauvanvaatteet on kyllä NIIN surkean näköisiä ilman pikkuruista sisällä...



Nappinjalta rantautui lisää vauvakangasta...unelmanpehmeää :) Olen 58-v, joten vauvakuume ei voi olla...tyttäreni sanoi,että minulla on mumikuume :)



Täytyy täälläkin hehkuttaa Nappinjan ylivertaista palvelua. Soittivat minulle ja kysyivät olinko ajatellut minttua resoria kankaaseen,nimittäin tilaamani ei sovi,vaan heillä on toinen, joka on juuri nappivalinta. USKOMATONTA! Palvelua on vielä olemassa. Ja niin oikean värinen resorikin tuli matkaan.

Pitihän sitä sortua ostamaan näitä nupparinkorvikkeita. Klipsuja tilasin Ompelijanmaailmasta ja EI kaduta. Loistava ostos! Pois en enää antaisi.


Tyttäreni pyysi kengänpohjallisia, niitäkin löytyi Ompelijanmaailmasta, joten joku päivä alkaa kenkätehtailu. Itse ostinkin tänään UFFista leveän ja pitkän nahkatakin - unelmanpehmeää nahkaa - kengiksi, laukuksi...?





Ja sitten seuraavaan innostukseen: BABY BOOTZIT <3
Kaavan tilasin etsystä, helppo kaava ja hyvät ohjeet. Kuusi kokoa 0kk-24kk

Tässä ensimmäinen testiversio:


Kuminauha vielä puuttuu...




Sisällä..PUUMAA...kuten lapsenlapseni sanoisi :)


Ja varsinainen bootzijuttu. Ystävästäni tuli mummu <3 ja lupasin tälle Irkkufanille tehdä bootzit. Ruutusamettia päällä ja mikfofleeceä sisällä.

Laitanko napit vai nepparit?



Kumppari puuttuu näistäkin..vielä...



Nää on kyllä niin söpösiä ja nopsat tehdä! Kellehän näitä tekisi? :D



Jos sateita jatkuu näitä tulee vielä muutamat. Sunnuntaiksi luvattu myrskyä ja raekuuroja - taitaa syntyä muutamatkin- jos kokeilisi vaikka nahasta?

Ensi viikolla alkaa Lillituvalla betoniaskartelut esikoiseni tyttöystävän kanssa - saa nähdä pitääkö lisätä uusi välilehti blogiin?

                                                   Ihanaista Suomen Suvea kaikille!

4 kommenttia:

  1. Moi!
    Ihan super nuo baby bootzit! :)
    En osaa kieliä niin en löytänyt kaavoja etsystä...
    Voitko laittaa suoran linkin kaavoihin?
    Tai voitko piirtää ja lähettää kaavat kirjeenä maksua vastaan? :)

    t.Maison

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihania on <3! Tässä osoite Etsyyn,josta ostin kaavan: https://www.etsy.com/listing/223707153/maggies-stay-on-baby-booties-sewing. Linkki löytyy myös uusimmasta postauksesta!

      Poista
  2. Näitä sun vauvanvaatetehtailuja katsellessa nousee itsellekin melkein vauvakuume ;). Ihania noi buutsit, Pinterestissä olen ihaillut mutta ei ole itsellä enää noita vauvaikäisiä ja olen niin kamalan huono tekemään lahjoja. Laita ihmeessä niitä betonitöitä myös näytille, minua ainakin kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttärenikin sanoi,että tulee vauvakuume :D Laitetaan betonitöitä esille, esikoiseni tyttöystävä on graafikko ja suunnitteilla yöpöydät, lamppu yms. Tulee mielenkiintoista!

      Poista

Kiitokset kommentistasi!