lauantai 22. helmikuuta 2014

Musikantit Onnille ja peitetikkikone pohdintaa...

No,niin, laitoin ompelukoneet jo "pakettiin", istahdin pötköttelemään (flunssainen), ajatuksissani en päässyt eroon ostamistani ihanista kankaista....No, olihan se Onnillekkin jotain tehtävä. Mussukoilta ostin ihastuttavaa Musikantit trikoota ja vain EURON METRI. Tätä tilaan kyllä lisää,huoks.
Hyvänlaatuista, pehmeää ja napakkaa. Ihan perusvaatteita tällä kertaa-mitä ihmettä kivaa voisi maailan ihanimmalle Onnille tehdä...mitä te teette pojille? Kai se on todettava,en ole selvästi kaapissa kankaita "marinoiva" tyyppi. Kankaat suorastaan polttelevat. Jatkossa on parempi ostaa kangas ja tehdä siitä jotain. Sama pätee lankavarastossani, se on tällä hetkellä sisustuselementtinä olohuoneessa lasikaapin sisällä...mutta luonnon päälle käy,ellei kudo.
Tässä siis perusverkkarit, teeppari ja pipo, tupsu paa piiltä...kauhistuin jo,kun siellä ei niitä ollut,mutta vastasivat,että koko tupsukokoelma oli vieraillut Ruotsissa messuilla.
Ommellessani pohdin kovasti- MIHIN TARVITSISIN PEITETIKKIKONETTA? Ompelin juurim siksi housut,t-paidan ja pipon. Ommellessani en keksinyt mihin olisin peitetikkiä tarvinnut? Tuossa alemmassa postauksessa olen käyttänyt Pfaffini peitetikkiä, siinä monta muutakin kaunista ja kivaa tikkiä helmaan yms. Resorin kaula-aukkoon laitan tuolla kaupan paidasta plagioimallani tavalla ja se on mielestäni tosi siisti. Helmassa olen suorastaan hurahtanut tuohon 3-kerrosta ja yhteen-tapaan,se on siisti ja napakka(sitä voi vallan mainiosti käyttää myös helmoihin ja kuminauhakujaksi pussihelmaankin se on mielestäni ehdottomasti paras. Mihin siis tarvitsisin? En keksi....
Toivottavasti sopiva,mikähän on liki 3-vuotiaan päänkoko?

Setti


Suosikki helma,3-kerroin taitettuna.


Suosikkipääntie...ei tuo tavallinen ommel ole ratkeillut. Nelosen pistonpituus.

Näyttääpä tiukalta,mutta Onni on kaponen, hunajakennoa.


EN TARVITSE PEITETIKKIKONETTA...pärjään tosi hyvin Ampparilla.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset,ihan sattumalta tätä kangasta ostin,kun noin edullisesti sai. Kävin juuri tilaamassa lisää, näyttää vaatteena tosi kivalta ja aivan ihana laatu.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!