torstai 16. heinäkuuta 2015

Lippahuivi ja ensimmäinen vauvabody

Kesäksi...muutaman hekepäivän kunniaksi lippahuivi, kiitos Liljatar blogille ohjeesta ja kaavasta.
Kylässä oli myös Luminan kaveri,jolle tehtiin samanlainen. Nauruksihan se meni- ei sopinut rastashiuksille :D

Otin taas kerran härkää sarvista ja päätin kokeilla kantinkääntäjää. Fixasin sen 3-kertaiseksi. Peitetikkikoneeni on kuin ihmeen kaupalla alkanut toimia kuin unelma - ei hyppytikkiä paksuissakaan kohdissa. Ihme on tapahtunut!
Tämä kangas vaati vauvavaatteeksi.... Todellista respectiä niille, jotka vauvanvaatteita jaksavat väkertää. Samassa ajassa ompelisi itselleen tunikan...hiukan toistakin.


Pöksythän oli tähän jo valmiina <3


On ne vaan suloisia ja täytyy sanoa, että ensimmäinen kunnon kantinkääntäjäkokeilu (kurvit ja kaikki) onnistui yli odotusten, olihan se nopeaa...Voisin jopa harkita kantinkääntäjän käyttäjäksi, jos joku neuvoisi miten nuo ikävät saumavaramöntit esim. hihoissa saisi pois? K. kuva alla...


En oikein tiedä...onko tuo tikki ok? Aika tiheältä näyttää? Vai näyttääkö?

Alkuviikko oltiin Kivinokassa ja torireissulla, minulla ja Luminalla Ainolan kankaasta samistelutunikat. Saimme paljon huomiota ja kyselyitä, mistä noin hauska kangas ja tunikat :D

Tämän "salakuvan" otti Riikka <3Minkä tunikan laitat mumi? Mä haluun,että meillä on samikset :D


Olen saanut myös blgihaasteen, johon paneudun huomenna !

12 kommenttia:

 1. Oih, mun täytyy saada tuollainen lippahuivi! Ihanat samistelukuvat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lippahuivi on ylivertainen kesäkeleillä...kunhan ne joskus tulevat...

   Poista
 2. Hieno huivi! Kiva nähdä muiden tekemiä huiveja myös. Ja ihana kangas bodyssa, mistä on? Minä litistän ompelukoneen suoralla nuo päät. En useinkaan tee renkaana resoreita niin silloin täytyy päätellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piti kysyä fb-ryhmästä mistä kangas :D Kangas on Selialta. Täytyy yrittää lististää, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Onpa ihania nämä viimeiset kuvat! Ja vaatteet kaikki niin nättejä, tuo body on kyllä söpö, kangasta olen monesti ihaillut mutta välillä jotenkin vaikea hahmottaa isompien kuvioiden toimivuus pienten vaatteissa :). Tein meidän koulutytölle aikanaan pari bodya, silloinhan ei näistä nykyajan hienoista vempaimista ollut tietoakaan ja oli se muutenkin melkoista näperrystä. Mun vauvanvaatetehtailu jäi aika lailla siihen ja nuoremmille tytöile on sitten vauvanvaatteita jäänyt riittävästi isommilta eikä oikeastaan tarvetta ollut edes tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, Kivinokan kesämajani Lilli on kesäajan paratiisi...odottelee hiukan vielä kesäkelejä. Sinulla Krista taas aivan mahtava postaus - mikä ihana kesänviettopaikka teillä! Blogissani Sinulle haaste :D

   Poista
 4. Ihanat samistelijat!! :)
  Oletkin saanut jo vinkkejä saumojen litistämiseen, itse myös teen suoralla ompeleella. Vaikkakin nyt ompeluryhmän keskustelusta innostuneena taidan kokeilla saumurin hännällä käsin, josko onnistuisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,sain paljonkin vinkkejä ja tuo suoralla ompelu toimii hyvin-kiitos! Saumurinhäntää aion minäkin kokeilla!

   Poista
 5. Onpas ihanat samisteluasut ja ihailen sinun tapaasi kantaa kuoseja! Sellaisetkin kuosit, jotka miellän lapsille suunnatuiksi muuttuvat sinun päälläsi nappivalinnoiksi - upeaa!

  VastaaPoista
 6. Samisteluasut ja kuvat, voi ihana <3! Isovanhemman ja lapsenlapsen yhteinen lämmin suhde huokuu näistä kuvista. Lippahuivi ja vauvan vaatteet ovat hienoja. Sinulla on aina niin ihastuttavia kangasvalintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniit <3 Luminaa ei voi olla rakastamatta- sellainen rakkauspakkaus se on <3

   Poista

Kiitokset kommentistasi!