torstai 16. heinäkuuta 2015

Kolme erilaista blogia ja blogihaaste eteenpäin!


Leena H blogista Leenan Käsityöt heitti minua kesäisellä blogihaasteella.
Haasteena oli esitellä kolme seuraamaani blogia, joille tässä samalla lähtee jatkohaaste esitellä omat suosikkinsa.

Leena kuvailee näin kauniisti blogiani- ihan liikutuin - kiitokset <3

Vuosi sitten innostuin taas ompelemisesta ja tuolloin tutustuin Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä Mumin talo -blogin Helenaan, joka ompelee itselleen ja lapsenlapsilleen mitä ihanampia luomuksia valloittavista kuoseista. Hänen innoittamana olen päätynyt usein kangasostoksille, kun Helena on ennättänyt ensin toteuttamaan jostain kuosista ompeluksen, mistä itse vasta haaveilen ;-) Helena kokeilee rohkeasti myös uusia juttuja, joten häneltä saa myös uusia ideoita ompeluksiin.

Itse seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti blogilinkkejäni. Muutamaa seuraan aktiivisemmin.

Tässä niistä ehdoton suosikkini: Ilolla tehty.
Ilolla tehty blogin "pippurin" tekstit saavat minut aina yhtä hyvälle tuulelle. Ompelusten lisäksi palaan blogitekstejä lukemaan uudelleen ja uudelleen ja huomaan joka kerta hymyileväni. Kiitokset Sinulle siitä, että tuotat blogillasi iloa elämääni.

Toisena tulee mieleen taitava ompelija, jolla joka kerta mahtavia jujuja ja pieniä yksityiskohtia. Kaavailua. Hänenkin blogiaan palaan katselemaan uudelleen ja uudelleen, lähinnä ihailemaan yksityiskohtia ja pikkutarkasti ja niin virheettömästi tehtyjä pieniä vaateluomuksia. Kiitokset Sinulle Aino kauniista vaateideoista!

Kolmantena tulee mieleen blogi, jota olen näistä seurannut pisimpään.  Helmoja ja Hepeneitä blogin Krista on ylivertainen mekkotehtailija. On voimaannuttavaa seurata ideoita, yksityiskohtia ja visuaalista toteutusta tältä joustamattomien kankaiden mestarilta. Kiitokset Sinulle Krista kauniista kuvista, selkeistä ohjeista ja ideoista!

Lisäksi haluan antaa kunniamaininnan blogeille Leenan Käsityöt, Hanna Mi , HommaHuone ja Fagerwear, jotka ovat kommenteillaan auttaneet minua monet kerrat blogiuralla eteenpäin :DTänään pienet kätöset leipoivat pullia ja pidettiin pullakekkerit. Tarjoan pullat kaikille!8 kommenttia:

 1. Kiitoksia tästä ja niin kauniista sanoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset itsellesi niin inspiroivasta blogista <3

   Poista
 2. Kiitos ja punastuin lukiessani sinun tekstiä <3.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa jos olen joskus osannut kommentoida niin, että on ollut avuksi <3 Ja kiitos itsellesi ihanista postauksista, kauniista vaatteista ja ideoista, joita olen sinulta täältä saanut!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana Milmajohanna, kiitoksia kauniista sanoistasi! Sinä jaksat inspiroida minua ihanien kuosien ja vaatteiden maailmaan kerta toisensa jälkeen <3! Ja aina yhtä mahtavaa lukea sinun ja lapsenlapsesi yhteisistä jutuista sekä kesäkotisi tapahtumista. Sinulla on niin suuri sydän <3.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!