lauantai 31. toukokuuta 2014

Ensimmäiset legginsit

Heti ensin täytyy toivottaa tervetulleeksi kahdestoista lukija, nyt teitä on jo täysi tusina <3

Jo jokin aika sitten fb:ssä oli hakaneulakankaasta tehdyt legginsit. En itse ole legginsityyppiä, vaan aina pitää olla farkut. Farkut arkeen ja juhlaan, farkut myös ilmoittavat lisäkiloista aika pian. Nyt juuri on se hetki,kun farkkuni ilmoittivat,että 5kg:n raja on jälleen ylitetty. Herkkulakkoon siis :/

Tässä ihan ensimmäiset legginsini ja heti tuli hyvää kokoa. Tehty Onion 0005 legginsikaavalla kokoa 46!!!!!!!!!! KYLLÄ- siis kokoa 46!!!!!! Onkohan niitä kiloja tullut enemmänkin?
Pidän kyllä väljistä vaatteista,mutta...mutta...että kokoa 46?!!! Ihanat tuli, vyötärölle laitoin tosi leveän resorin, jota iso rulla ostettuna huutonetistä "sikahalvalla".
Sopii muuten hyvin yhteen Riivalit tunikan kanssa-eikös?

Lapsenlapseni Onni oli tänään kylässä. Onnin isä,poikani pyysi kotilököhousuja,kun näki hakaneulalegginsini. Hän olisi halunnut ne Riivaleista...mutta se kangas oli loppu, enkä tiedä olisinko sitä aarrettan sali/lököhousuihin antanutkaan ;)
 No,kun legginsivauhtiin olin päässyt leikkein musikanteista summassa lököpöksyt kokoa n. 56 (poikani pituus 193 cm ). Hyvät tuli,ei antanut kuvata.
Yllätyin kyllä kangasvalinnasta, ehkä jossain syvällä hänessäkin tämä äidin hulluttelija-hassuttelija-geeni.
Onnillakin on musikanteista pöksyt-on ne sitten sydänkäpydet samikset <3

Eikun menoksi!


Jo on musikantti poikineen salille lähdössä :)

Ylempää ei voinut kuvaa ottaa- You Know ;)

Ihanaa kesäaikaa kaikille,ensi viikolla synttärit ja kesälomaan (rummut pärisee) 3 viikkoa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!