sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Angry Birdsejä Noshin kaavalla

Kankaiden yönä tilasin Pipsaliinasta Angry Birds kangasta beigenä. Ylläri pyllärinä paketin mukana oli pala sinistä vihaista lintua juuri sopiva pala Onnin ja Aleksin lippapipoihin. Kankaiden yönä sai myös ladata Noshin ilmaisen lippapipokaavan. Harmittaa vieläkin, etten tilannut niitä Noshin tupsuja,jotka olisivat olleet vain 90 senttiä kappale, niitä oli ostoskorissa, mutta tuumailtuani liian kauan olivat tupsut jo poistuneet myynnistä :/ Rakastan tupsuja. Tässä siis Onnille tupsulippapipo (koko M) ja Aleksille kääntöpipo, jossa toinen puoli sinistä ja toinen puoli tuota beigeä lintua...kokoa L. Aleksi pipossa laitoin kovikefarkun jollain kumman logiikalla lintujen väliin-eihän sen NIIN pitänyt mennä, farkkuhan jäi näkyviin, mutta haittakse? Vähän tuo reuna lerputtaa,kun sen tikkasi...eikun höyryttämään!
Tänään saan maailman suloisimman koiran hoitoon <3 <3 <3, voipi olla, että seuraavat 11 päivää on ompelurintamalla hiljaisempaa...
Nyt Taiji tunnille. Kivaa sunnuntaita kaikille!!!
Angry Birds

trikoolippis

Angry Birds lippisTrikoolippis

2 kommenttia:

  1. Pipot ovat varmasti pojille mieleen. Minusta tuo farkkulippa sopii hyvin, voisi luulla että on tarkoituksella laitettu, jos et olisi itse kertonut :). Mukavia hetkiä koiran kanssa!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Toivon vain,että pipot on sopivat. Tuo koira on mitä ihanin, sydämeni on jo mennyttä <3

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!