torstai 7. tammikuuta 2016

ARVONTA JA KUOLALAPPUSIKERMÄ

VIHDOIN!

Sain aikaiseksi blogiarvonnan, jonka lupasin jo joulukuussa....
Olen kovasti pohtinut jaksanko enää blogia pitää, eniten minua häiritsee kuvien taso. Vanhimman poikani avovaimo lupasi kyllä minua opettaa helpoilla kikoilla ja sanoi...älä postaa niin usein, vaikka yksi juttu kuukaudessa...hmm..pohdituttaa kovasti.

Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla alle millä tasolla olisi hyvä tätä blogia jatkaa? Riittääkö muutama postaus kuukaudessa? Kuvien taso? Tekstin sisältö? Mitä Sinä toivot blogilta? Mikä saa Sinut kiinnostumaan?
Riittäisikö fb-sivut mumintalo?
Lisää myös mikä arpajaisvoitto Sinua kiinnostaa!

Kommentoida voi keskiviikkoon 13.1.2016 klo 16.00 saakka ja olet mukana arvonnassa!

Ja tässä voitot:

Nro.1 
Baby bootsit, tehty Maggies stay on baby bootsien ohjeella. Pohjan pituus n. 13cm.


Nro 2. Baby Bootsit, tehty samalla ohjeella. Tytti- fleecestä. Pohjan pituus n. 13cm



Ja kolmas voitto lapaset. Sisällä neulos. Koko  naisten M.



Ja sitten kuolalappuja. Suomen nuorten jellonien kultamatsia ei voinut jotain tekemättä olla...senverran jännä matsi,että näitä kuolalappuja nyt sitten syntyi.
Ohje löytyy täältä KLIK



Osa päivitetty Star Wars nykyaikaan vinyylitarroilla :)




Vilkkaan fb-ryhmä keskustelun jälkeen seuraavaa:
- vähän kuolaavalle riittää trikoo-trikoo
- enemmän kuolaavalle trikoo-mikrofleece
- vesiputoukselle trikoo-pul

Myös merinovilla oli koettu hyväksi.

Nyt jään odottelemaan kommenttejanne...niin ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!


50 kommenttia:

  1. Minä en oo blogiasi ihan säännöllisesti seurannut. Miten usein bloggaat nyt? Ootkos jo espanjassa? Minäkin voin sulle halutessasi antaa kuvavinkkejä ja vaikka ottaa kuviakin sinusta ihanine vatteinesi. vaikka kerralla isompi setti. Kun asutaan samoilla hoodeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt juuri viimeaikoina olen blogannut harvemmin, en vielä espanjassa :) Blogitauko tulee väkisinkin ihan pian. Kiitokset kuvavinkkimahdollisuudesta, saan niintä nyt varmaan esikoiseni tyttöystävältä <3 Kuvauskeikkaan saatan joku kerta tarttuakkin - suurkiitos!

      Poista
  2. Tykkään tyylistäsi juuri näin, kuvissa ei vikaa ole! Pari postausta kuussakin riittää varmasti, sen verran kuin hyvältä itsestä tuntuu 😄 Mukavaa oloa Espanjaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, eiköhän tämä postaustiheys johonkin mukavaan tahtiin asetu. Yksi syy harvenemiseen on varmaan ompelun tarve - alkaa lapsenlapset, lapset ja äiti jo aika vaatetettu- puhumattakaan omasta vaatekaapista :)

      Poista
  3. Itse tykkään lukea blogeja, jotka päivittävät sivujaan kerrran päivässä tai joka toinen päivä. Olen huomannut, että blogi jossa postaukset tulevat vain kerran viikossa unohtuu aika pian.
    3. palkinto.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset palautteesta, tosin ompelutahti kerran päivässä on liian usein - tai sitten täytyisi laajentaa aihepiiriä ja olen kuitenkin päättänyt pysyä pääosin ompeluaiheisena blogina ;)

      Poista
    2. Onnea Teija, voitit kolmannen palkinnon, laitan Sinulle s-postia!

      Poista
  4. Minä mielelläni seurailen blogiasi ja postausten määrällä ei ole niin väliä. Itse en jaksa kovinkaan pitkiä kirjoituksia aina lukea, mutta kuvia katselen kyllä ja sinulla on ollut mielestäni oikein katselukelpoiset kuvat :)Jos arpaonni osuu kohdalle, niin lapaset olisivat ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että kuvat kiinnostavat - olen itse enemmän " yksi kuva kertoo tuhat sanaa" - linjalla ja saatan sitä vielä kuvien laadun myötä kehitellä!

      Poista
  5. Itse en välitä niin paljoa Facebookista, joten minulle ainakin olisi suuri pettymys jos blogi siirtyisi kokonaan sinne. Harvempikaan postaustahti ei haittaa ollenkaan, ja esim. kerran kuukaudessa on ihan riittävä jos postaus silloin on kattava! :) Valokuvissakaan ei ole mitään vikaa ollut tähänkään asti. Ensimmäinen arpajaisvoitto kiinnostaa minua eniten, vaikka kaikki ovat toki ihania <3
    - Karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset palautteesta, eiköhän se sopiva blogipostaustahti ja idea vielä löydy!

      Poista
  6. Jokainen päivittää blogiaan jaksamisen ja innokkuuden mukaan. Ei kai käsityöblogilta voi olettaa, että se päivittyisi monta kertaa viikossa? Ja eihän jokaista ompelua tarvitse blogata, itse ainakin jätän juttuja pois blogista, jos tuntuu, ettei siitä mitään hirveästi sanottavaa ole. Itse tykkään noin kerran viikkoon tai jopa vähän hieman harvemmin päivittyvistä blogeista, silloin pysyn itse paremmin kärryillä ja ehtii kunnolla kommentoimaan, kun useita blogeja tulee seurattua. Inhottavaa jos blogien lukeminen on vain pelkkää juoksua toisesta seuraavaan. Tärkeämpää minusta on sisältö kuin määrä, vaikka sellainen jonkinlainen säännönmukaisuus postauksissa ihan mukavaa onkin. Hyvää ja inspiroivaa blogia lukee, vaikka postauksia olisi harvemminkin. Tämähän on kuitenkin harrastus eikä työ ja siltikin siihen saa halutessaan kyllä kulumaan paljon aikaa :). Itsekin aion tänä vuonna ottaa vähän iisimmin. Itse jätin juuri facen joten olisi minun kannalta kiva, jos jaksaisit vielä pitää blogia yllä, vaikka sitten harvemmallakin tahdilla :).

    Ai niin, tavoittelen arvonnassa lapasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Krista ajatuksistasi, olisihan tuo myös yksi vaihtoehto jättäytyä facebookista - pannaanpas vakavasti harkintaan! Blogi oli alunperin oma muistikirjani : missä mokasin, missä onnistuin ja mitä on tullut tehtyä. Palautanpas tämän alkuperäisen ideani ja rauhoitun samalla :)

      Poista
  7. Itse seuraan enemmin blogia, fb:n kautta lähinnä vaan klikkaan postauksiin. Muutama kerta kuukaudessa-tahti on mielestäni aivan riittävä käsityöblogille ja jokainen toki postaa siihen tahtiin kun itsestä tuntuu hyvältä ja postattavaa riittää. Minusta blogisi kuvat ovat hyviä! Vautsi, miten ihania kuolalappuja! Mukana käsineiden arvonnassa (mutta ovat kyllä niin suloiset nuo ensimmäiset töppösetkin).
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti jatkat bloggausta ainakin johonkin tahtiin, sillä olisi suuri menetys jos kokonaan lopettaisit. Myös pelkkä fb on tietenkin vaihtoehto, mutta silloin postaukset jäisivät paljon lyhyemmäksi eikä samalla tavalla pystyisi ehkä jakamaan tekstiä.. Suosittelen siis jatkamaan jos vain siltä tuntuu, mutta vähentämään postaustahtia esim. radikaalisti! Postaat vain silloin, kun oikeasti jaksat ja kerkeät :)
    Mukana kisaamassa ensimmäisestä palkinnosta.
    hanna1.purr@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Sinulle innostavasta palautteesta, eiköhän tämä blogi jatka toimintaansa, jossain aallonpohjassa käytiin :)

      Poista
  9. Elä ota stressiä :) Muutama postaus kuukaudessa riittää, ihan miten itse jaksat ja ehdit ja on inspiraatiota. Sittenhän ei oo kivaa enää kellään, jos liian taakaksi asettuu. ja koska on pääosin käsityöblogi, niin toki kaikki ymmärtää, ettei ole joka päivä uusia tuotoksia esitellä :D Kuvistasi ei ole mitenkään mun mielestä pompannut huonolaatuisuus esiin, mutta ainahan kannattaa kuitenkin valokuvaamista lisäharjoitella, se on kiva harrastus ja kehitys tuo iloa :) Palkinto kolme eli lapset löytäis hyvän kodin minun luota <3 kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,en ota stressiä - blogin pitäminen on hauska harrastus! Valokuvausta olen harrastanutkin, mutta jotenkin into ei riitä niitä tänne asti huolella ottaa. Lähinnä häiritsee se, että elän yksin, joten vaatekuvat on otettava peilin kautta ja lasten vaatteet ilman käyttäjiä...tylsiä siinämielessä. Arpaonnea!

      Poista
  10. Minusta blogi on hyvä juuri näin ja harvempikin postaustahti riittää. En oikein jaksa seurata blogeja, jotka päivittyvät monta kertaa viikossa, mieluummin harvemmin ja täyttä asiaa :). Facebookissa minun ei tule ompelijoita seurattua, joten toivoisin että jatkaisit mieluummin blogissa. Palkintotoiveeni lapaset.

    VastaaPoista
  11. Tykkään tästä bloggaustahdista, bloggaa silloin kun ehdit tai jaksat. Tykkään myös kuvien määrästä. Mielestäni bloggauksen pitää olla sellaista kuin itsestä hyvältä tuntuu, olipa päivitysten tahti kerran kuussa tai kerran viikossa.

    Ihan mikä vain palkinto kelpaisi, kun ne kaikki ovat niin ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Maisku - juurikin noin - arpaonnea Sinulle!

      Poista
  12. Hmm.. omia kuvianikin mietin lähes joka kerta kun niitä napsin! Ikinä en ole tyytyväinen mutta saavat kelvata ja kuule:kyllä sinunkin kelpaavat! Omassa blogissani olen tuon postaustahdin huomannut vaikuttavan suoraan kommentoinnin määrään. Niitä ei kyllä tule... Paras tahti lienee se joka tuntuu hyvälle ja jonka ehtii tekemään. Tykkään 1 ja 2 palkinnosta...2 ehkä enemmän.. Tyttäreni ystävä saa kaksoset ihan näillä hetkillä ja nuo kuolalaput olisi niin kiva ylläri hänelle :).. Mietitäämpäs! Mukana siis arvonnassa!!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja muuten Sinun blogisi on I H A N A! Olen tässä kommentteja lukiessa muistanut miksi aloin blogia pitämään ja se on todella hyvä. En hakenut lukijoita, enkä juuri kommenttejakaan, pääasia oli oma muistikirja. I have no stress no more :) Arpaonnea!

      Poista
  13. Minä luen mielelläni myös hitaammin päivittyviä blogeja. Väkisin väänneettyjä tekstejä on tylsä lukea.
    Voitto nro. 3
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ilo ja innostuminen säilyy - lupaan, jos vaikka vähän harvemmalla tahdilla :) Arpaonnea!

      Poista
    2. Onnittelut, voitit palkinnon nro 2, laitan Sinulle sähköpostia.

      Poista
  14. Tykkään, jos postataan usein. Mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, niin tykkään, että postaukset ovat aitoja ja ilolla tehtyjä, ei kannata väkisin rutistaa. :)

    Toivoisin 3.

    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Lähdin taas seikkailulle ja päädyin tänne. Olen tänne päätynyt silloin tällöin, joten en osaa oikein arvioida postaustahtiasi, mutta itse tykkään seurata säännöllisesti blogeja, joihin ilmestyy uutta muutaman kerran kuukaudessa. Itse teen jutun noin kerran viikossa, mutta välillä saattaa mennä kaksikin viikkoa, jos en saa käsityörintamalla mitään aikaan. Ja jotkut viikot hurahtaa ohi ommellen peruspertsoja, joita en "jaksa" kuvailla blogiin asti. Itse pidän blogiani omaksi iloksi ja siksipä minunkin kuvani ovat kotikutoisia. Olisihan se mahtava olla taitava kuvaaja ja kuvienkäsittelijä, mutta kun aika ja taidot eivät riitä kaikkeen. Eikä taida mulla riittää kamerakaan enempään. Itse tykkään enemmän elämänmakuisista ja kotikutoisista blogeista kuin muotilehden tuoksuisista. Kotoisista blogeista, niin kuin tämä sinunkin, välittyy hyvin tekemisen ilo ja into. Jatka vain aloittamallasi linjalla, jos se tuntuu sinusta itsestäsi hyvälle. Jos ei tunnu hyvälle, tee kurssinkorjausta siihen suuntaan, johon toivot laivan seilaavan. Sinä määräät tätä blogia ja päätät sen sisällön. Olkoon se ihan sinun näköinen! :) Onnellista alkanutta vuotta Sinulle! :)

    Nuo lapaset olisi minun haaveena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiteytit kauniisti juuri ne ajatukset, jotka itsellänikin ovat tammikuun aikana mieleen tulleet. Arpaonnea ja Onnea vuoteen 2016 myös Sinulle!

      Poista
  16. Postata pitää fiiliksen mukaan, mutta blogi on aina blogi ja fase elää vähän eri elämää. Olen ollut aina sitä mieltä, että ei pidä liikaa mennä lukijoidensa mukaan, vaan jokainen on oman bloginsa "herra".
    Jos arpaonni sattuisi kohtaamaan nii numero 1. En saa katsetta irti noista, tosi tosi söpöt!
    Hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle ja blogille hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olenkin päässyt tässä kommentteja lukiessa blogini ydinajatuksen äärelle - olen oman blogini "herra" :) Arpaonnea!

      Poista
  17. Piti vielä jatkaa, että minusta blogirintamalla yleistä painetta luovat muut kuin kässäblogit. Lifestyle-tyyppisiä on helpompi päivittää vaikka joka päivä. Käsityöblogeissa pitää ehtiä tekemään myös ne blogattavat jutut. siinä on iso ero. Ja samaa mieltä monen muun kanssa että bloggausta sen mukaan mikä itselle sopii. Joku säännönmukaisuus on kyl suositeltavaa. Vaikka sitten joka toinen lauantai tms. Minkä voi lukijoille kertoakin. Itse seuraan enimmäkseen blogeja joita päivitetään noin kerran viikossa, mut tällä hetkellä bloggaan itse n. 2/krt vkossa, koska elämäntilanteeni mahdollistaa sen. Mitenkäs instagram? Moni painottaa näkyytensä sinne ja jättää blogin vähemmälle. Se on helppo eikä vie paljoa aikaa. Et mieluummi insta-tili kuin joku pelkkä oma fb-sivu tms. Siellä on sit helppo kans infota uusista blogipäivityksistä kun niitä tulee. Mukana arvonnassa: lapaset ois kivat. Kototekoblog@gmail.com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen kiitos vielä jatkoajatuksista. Ajatukseni ovatkin tässä hyvin postauksia lukiessa selventyneet ja syykin pohdintaan : minulla ei oikein ole enää kenelle ommella :D Näinollen ei niitä postauksia voi niin usein tulla, jos meinaa kässäblogi olla-eikö? Heh...eiköhän tämä tästä ja hyvillä ja iloisin mielin sekä blogin,että käsitöiden suhteen. Arpaonnea!

      Poista
  18. Eka kertaa löysin blogiisi. Pitääpä alkaa tutustumaan. �� Kivoihin käsitöihisi olen jo tutustunut ja ihastellut jo fb ryhmässä. -Rusetiina

    VastaaPoista
  19. Kannattaa tehdä kuin itsestä parhaalta tuntuu. Ei ainakaan kerätä stressiä siitä. Itse en innostu vilkkaasta päivitystahdista ja siloitelluista kuvista eli vähempikin riittää. Fb on nopea, kätevä ja voi saada aikaan enemmän keskustelua.
    Haluaisin niin kovasti voittaa nuo lapaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset palautteesta...olen jo ajatuksissa pitkällä! Arpaonnea!

      Poista
  20. Tykkään seurata juttujasi, blogi on aina blogi, eikä vedä vertoja fblle. Tee niinkuin hyvältä tuntuu... Ilolla seuraamme!!!
    Kuvista on hyvin selvän saanut ja monia uusia ideoita!!!
    Nuo lapaset lämmittäisi mun kylmiä käsiä...:-)
    -H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kannustavasta palautteesta! Blogi kyllä jatkaa toimintaansa! Arpaonnea!

      Poista
  21. Seuraan tiiviisti blogiasi. Olet todella idearikas ja taitava toteuttaja. Jotain olen yrittänyt tehdäkkin. Seuraavaksi meinaan tehdä noita kuolalappuja.

    VastaaPoista
  22. Moi ja muutaman kerran olen lukenut blogiasi. Ja kyllä noi lapaset on ihanat niitä havittelen. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Turhaan murehdit blogin päivitystahtia! Lukijana itselleni ei ole merkitystä, kuinka usein postauksia tulee, luen ne jokatapauksessa:) Tarkemmin ajateltuna, sellainen hitaampi tahti sopii mainiosti. Monesti jos blogi postailuja tulee tiuhaan tahtiin, niin niihin ei ehdi sitten kunnolla keskittymään. Heh, itselläni on nyt edellisestä postauksesta kulunut ihan huomaamatta kuukausi:D Facebookissa en ole, joten olisi surku jos siirtyisit sinne kokonaan, silloinhan en pääsisi seuraamaan ihania käsitöitäsi. Tärkeintä on se, että tekee miltä itsestä parhaalta tuntuu ja että harrastukset pysyy mielekkäinä eikä niistä aiheutu stressiä:) Jos arpaonni suosii, niin lapaset haluaisin kovasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut, voitit arvonnassa palkinnon nro 1. Laitan Sinulle sähköpostia.

      Poista
    2. No tämäpä vasta ihana yllätys!! Kiitos ihan hirmuisesti tästä ihanasta palkinnosta<3 näille löytyy käyttöä! Laittelen sinulle sähköpostia:)

      Poista
  24. Kunhan jatkat ja siihen tahtiin, ettei ala blogi tursuamaan korvista ja lopetusajatukset valtaa mieltä :) Tykkään monipuolisuudesta ja siitä, että blogi on kirjoittajansa oloinen. Muutama hyvä kuva on sopiva määrä, en oikein välitä, jos samasta kohteesta on "tuhat" melkein identtistä kuvaa samassa postauksessa. Mieluiten lukisin juttuja täällä kuin FB:ssa.
    talviuninalle(at)gmail.com
    Ykköspalkinnon haluaisin kummipojalle,
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Arvontaan en nyt ehtinyt osallistumaan, voihan harmi. Mutta samoilla linjoilla monen muun kanssa, tämä on niin sinun näköinen blogi, että pidä vaan sama linja. Kuvissasi on kyllä kivaa tunnelmaa ja käsityöt ovat aina niin ihania! Minullekin sopii hidas bloggaustahti oikein hyvin, siinä ehtii rauhassa tutustua postaukseen ja käsitöihin. Aika harva käsityöhön keskittyvä tosiaan ehtii joka päivä postaamaan. Toivottavasti saat intosi takaisin, tykkään seurata blogiasi vaikken ihan aina ehdikään kommentoida.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!