keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Stof & Stil sabluunakokeilua ja pari paitaa

Viime viikolla käväisin Syfestareilla Tukholmassa. 2 yötä laivalla ja 1 yö messualueen hotellissa. Itse messualueella iski itseeni kangasähky...huomasin muutaman tunnin päästä hortoilevani ympäri messualuetta osaamatta keskittyä enää mihinkään. Jotain kuitenkin tarttui matkaankin; muutamia kankaita, neppareita ja kumppareita "joita ilman en voi elää".
Mukavinta matkassa oli inspiroiva, hulvattoman hauska porukka - ennen kaikkea kerrankin tunsin kuuluvani joukkoon: sai vapaasti hypistellä kuoseja ja tutkailla saumoja.
Käväisimme porukalla myös muutamassa messualueen ulkopuolella olevassa kangaskaupassa mm. Stof & Stil, josta ostin näitä maan mainioita sabluunoita ja väriä.
Tässä kokemuksia:

Ensimmäiseen kokeiluun tuli aivan liikaa väriä ja kallot levisivät ympäri kangasta. Väri levitetään mukana tulevalla lastalla 45 asteen kulmassa. Leikkelin onnistuneista kangasmerkkejä, joita laitoin mm. pipoon (Luminalle Halloween rekvisiitaksi)Seuraavaksi tein tilauksesta paidan Luminalle hänen itse toivomasta mallista, jonka hän oli nähnyt kaupassa.Painetulla ketulla - se on ihana <3
Helppo malli onneksi, saa nähdä miten haastaviksi toiveet iän myötä tulevat.
En voi sietää pääkalloja...syfestarin joukkohurmoksessa huomasin koriini kuitenkin pudonneen jopa kaksi pääkallo sabluunaa. Onneksi Halloween on tulossa. Luminalle samalla mallilla Halloween-versio.

Edestä jaTakaa


Helman käänne ehkäpä liian leveä- olisiko alavara toiminut paremmin. Reissulla sain vinkin tehdä yksinkertainen pääntie ja vain kääntää nurjalle - toimi!

Sabluuna ja varpaat:


Ja hopeavärillä kankaalla (musta kangas loppu :/)


Nämä on kyllä kivoja, piti vielä kokeilla pipoon...olisinpas nyt vaan ottanut sen heijastinvärin, joka minulla jo oli kädessä.
Mahtava reissu, kiitokset festarikamuille <3 Muistot pitävät suupielet ylhäällä pitkään!
All I need is coffee And a sewing machine !

10 kommenttia:

 1. Tuo kettusapluuna olisi ihana itselle! Huikea reissu varmasti, saa nähdä kuinka itse sekoan parin viikon päästä Tampereella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on ihan ykkös suosikki <3 Oli kyllä mahtava reissu! Onnea vaan Tampereelle :)

   Poista
 2. Ihania! Kuulostaa täydelliseltä reissulta <3

  VastaaPoista
 3. ihania olet tehnyt <3 ja kiitoksia oli mukava reissu <3 ihanaa, kun olit mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitokset itsellesi, olit maan mainioin matkanjohtaja- ja järjestäjä <3

   Poista
 4. Suloisia hullaannuksia 💜 Värin imeytyminen lienee kiinni myös kankaasta.Värit kehittyneet sitten -80 luvun,sabluunoista ouhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...ihania nää on, pitää vielä vähän harjoitella ;)

   Poista
 5. Hienoja nämä on! Tuo kettu on kyllä super suloinen <3. Meillä tosin poika varmasti haluaisi ennemmin noita kalloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...en itse voi sietää kalloja, mutta nuo pikkuruiset pojat kyllä ;)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!