perjantai 1. toukokuuta 2015

Velourtunikaa

Hrr...palasimme Espanjan lämmöstä +25-35 astetta <3. Kävin ulkoiluttamassa kotimaisia kuoseja ulkomailla :D Tässä muutama


                                     TO BE YOURSELF IS ALL THAT YOU CAN DO <3

Kotiin palattuani oli postiluukusta tupsahtanut Kati Koon Ehta peruskaava <3 Pitihän sitä heti kokeilla, kun rakas peace pusakka oli kulutettu rikkipoikki.
Hyvää raglakaavaa olen hakenut...ja hakenut, nyt taisi napata. Kaavassa on myös tunika eri pituuksilla ja erilaisilla kauluksilla ja hupuilla. Aivan mahtava kaava!!!

Tämä oli koeversio, seuraava peace merkki tulee kyllä ylemmäs tai taakse tai pienempänä alas sivulle. Lemppari tästä tuli jo heti silti. Reilun kokoinen 3x XL kaavalla. Mahtuu mukavasti päälle ja pääsee reilusti liikkumaan.

                                    HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE :D

7 kommenttia:

 1. Kylmä kevät on kyllä ollut. Saitko positiivista huomiota ulkomailla vaatteistanne?
  Hieno tuunaus ja raglan näyttää hyvältä, täytyypä tutkailla tarkemmin kaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saatiin kyllä huomiota, erityisesti keltainen metsän liftarit tunika ja pinkki paratiisin puutarha saivat paikallisilta katseita ja huomiota. Lumina ei niinkään saanut huomiota vaatteistaan vaan hymystään, kymykuopistaan ja valkoisista kutreistaan <3 Que guapa ja puristelut poskista :)

   Poista
  2. Huvittaa nuo betoniromu legginsit, polveni turposivat aivan muodottomiksi ensimmäisinä päivinä, näyttävät ihan koivuhaloilta kuvassa :D

   Poista
 2. Ihania lomakuvia, sinulla on kyllä upeita näyttäviä aplikaatioita!

  VastaaPoista
 3. Voi että, miten ihania kuvia sinun tekemistä hienoista vaatteista! Peace-tunika on mahtava! Innolla odotan jo omaa matkaamme Espanjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Peace isosta paidasta on tullut ihan suosikkivaate, erityisesti mökillä. Vanhoista lempivaatteista kannattaa ottaa mallia. Ihanaa matkaa teille!

   Poista

Kiitokset kommentistasi!