maanantai 29. joulukuuta 2014

Ninja ja yöpaita

Tyttäreni ja Käpysen betoniromusetti = Ninjatyttö <3Saumavararyhmässä alkaa tammikuussa kangaslaihdutuskuuri. Ei saa ostaa kankaita. Sen innoittamana kävin läpi kaikki kaappini kankaat ja sieltä löytyi yllättäviä "tämä-on-pakko-osaa-kun-on-niin-halpaa"- kankaita. Nyt en enää sorru, mutta vuosi sitten tuli niitä hamstrattua. Kokosin ne kankaat keoksi keittiön pöydälle ja ensimmäiseksi syntyi Luminalle yöpaita mumilaan...edellinen on jo jäänyt aika pieneksi.

Tästä tuli kyllä aika hassu, mutta kankaat on johonkin saatava.Peitetikillä on harjoiteltava...nyt onnistui paksutkin kohdat ilman hyppytikkiä :D
Jahhas...kahden hyllyn tavoite jatkuu....
Tässä ompelukaappi tällä hetkellä.Kaapin ovessa roikkuu muuten joululahjani: Riikka Koistisen suunnittelema liina. Riikan tuotteita löydät TÄÄLTÄ. Ihania tuotteita <3

Yksi hyllyllinen on siis surauteltava vaatteiksi...jos Dear Deer velourin tekisi torkkupeitoksi olisi puolet haasteesta toteutettu.........?

Aion osallistua myös: vegaanihaasteeseen...sokerittomaan tammikuuhun...mihinköhän sitä vielä lomalla koneen ääressä innostuu osallistumaan?

Kauniita unia kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!