maanantai 3. maaliskuuta 2014

Conversesukat...mitä tapahtuu,kun on pakko!

Esikoiseni pyysi joululahjaksi virkatut converset. En saanut aikaiseksi,vaikka kuinka monet prototyypit virkkasin,en saanut mieluisia. Jouluna esikoinen tuumasi: "ne tulee varmaan 30v lahjaksi". Tuo 30v päivä koittaa 3 viikon päästä. Jo joululomalla aloin converseja kutoa ja ensimmäisen viikon aikana oli toinen kudottu ja toinen ½välissä. Silloin huomasin virheen: resorin jälkeen olisi pitänyt kutoa suoraa ennen kantapäätä, samalla fb sukkaryhmässä ihmiset vuodattivat miten haasteellinen tuo sukan "converse-koristelu" on. Siihen ne sukat jäivät. Ne ovat nyt liki 2kk syyllistäneet minua olohuoneessa, makuuhuoneessa, kassissa metromatkalla... Mitä tulisi tehdä? Kääriä hihat ja ryhtyä töihin! Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Olenko heikko luonne...pakon edessä ei mikään onnistu.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen yrittänyt omasta päästä converseja virkata, tosin pienempiä. Ei tullut jalkaan laitettavaa versiota valmiiksi koskaan. Hermot meni toistuvissa yrityksissä. Netti on pullollaan virkattuja tossuja, mutta mieleistä en saanut. Aina oli jostain kohtaa vääränlainen minun makuun. Ehkä vielä joskus... tai sitten ei.

    VastaaPoista
  2. Sama kokemus täällä,virkattuja prototyyppejä oli iso kasa eivät miellyttäneet. Katsotaan saanko noita kudottuja määräpäivään mennessä valmiiksi...

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!